Notice: Undefined index: HTTP_X_FORWARDED_FOR in /home/tvpozega/public_html/includes/framework.php on line 1

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/tvpozega/public_html/includes/framework.php:1) in /home/tvpozega/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/tvpozega/public_html/includes/framework.php:1) in /home/tvpozega/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Strict Standards: Accessing static property PlgSystemJSNTPLFramework::$app as non static in /home/tvpozega/public_html/libraries/cms/plugin/plugin.php on line 102

Notice: Undefined property: PlgSystemJSNTPLFramework::$app in /home/tvpozega/public_html/libraries/cms/plugin/plugin.php on line 102

Strict Standards: Accessing static property PlgSystemJSNTPLFramework::$app as non static in /home/tvpozega/public_html/libraries/cms/plugin/plugin.php on line 104
O NAMA

TV Pozega Uživo na Internetu

 

JAVNO PREDUZEĆE TELEVIZIJA POŽEGA

                           Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Emitovanjem telopa P  KANAL i prve emisije 24. Maja 1993. godine,  počela je sa radom  TV POŽEGA, da bi danas posle 21 godina uspešnog rada,  poslovala kao Javno preduzeće TELEVIZIJA POŽEGA.

 Program TV Požega realizuje  se svakodnevno u trajanju 24 časa.

Program realizuje 12 zaposlenih ( 3 novinara, 2 snimatelja, 2 montažera, 2 realizatora, tehnički sekretar, urednik i direktor).

Televizija je smeštena u prostoru Sportske Hale. Tehnička opremljenost je na zavidnom nivou, ali se nabavkom nove i savremene digitalne opreme, opremljenost mora podići na veći tehnoloski nivo ..

Emisije sopstvene proizvodnje zadržale su gledanost u proteklom periodu, a najveću pažnju gledalaca privlačio je Dnevnik kao i emisija Nedelja subotom.

          U programskoj šemi poseban termin je rezervisan za odloženo emitovanje integralnih snimaka sednica opštinskog parlamenta.

Kroz emisiju „Zdravi i lepi“ lekari iz različitih specijalnosti svojim stručnim savetima pomogli su gledaocima da zdravim načinom života  očuvaju svoje zdravlje. Autorka emisije novinarka Nataša Bradonjić.

U emisiji   Aktuelno i Fokus   gostovali su  predstavnici  lokalne vlasti,  republički  funkcioneri, direktori javnih preduzeća  i ustanova  i druge  javne ličnosti. Autorka emisije novinarka Anđelija Mehandžić.

Posebnu pažnju gledalaca već godinama privlači emisija  “Zelena panorama“, koja je posvećena poljoprivredi, lovu, ribolovu i zaštiti životne sredine. Emisija se redovno emituje od 1996. godine, autor je  novinar Rade Marković.

          Saradnja sa Predškolskom ustanovom „Olga Jovičić Rita, osnovnim i srednjim školama ocenjena je visokom ocenom i skoro sva dešavanja u istim su prezentovana široj javnosti kvalitetno i blagovremeno.

            Sistematski se prati  rad Turističke organizacije, sajmovi i program razvoja Roške banje i ostalih vidova turizma.

          Program Kulturnog centra i Narodne binblioteke blagovremeno su prezentovani širokoj televizijskoj publici.

          Aktivnosti u Mesnim zajednicama redovno se prezentuju javnosti i u narednom periodu daće se  još veći akcenat na njihov rad, probleme stanovništva i života na selu.

           U cilju poboljšanja gledanosti uvedene su i nove emisije  u kojima su predstavljeni svi važni projekti lokalne samouprave, privrede, kao i najznačajniji događaji iz kulture i sporta naše opštine.

           Raznovrsnost programske šeme upotpunili smo emisijama koje su realizovane u saradnji sa raznim Udruženjima, ali i sa drugim TV stanicama, produkcijskim kućama i agencijama za video distribuciju.

 

Program JP TV POŽEGA gledaoci mogu pratiti preko predajnika na kanalu: UHF 55 Loret,  UHF 35, UHF 32,  VHF 11 Bobija i u Kablovskom sistemu TELEMARK:  S - 20 Požega,      S – 20 Lučani,  C – 32 Kosjerić

Program JP TV POŽEGA gledaoc mogu pratiti i preko interneta  tj.web  sajta, www.tvpozega.rs  i  YOUTube-a.

U planu je da se  TV signalom teritorija opštine maksimalno pokrije, kako kroz mrežu malih predajnika, tako i  puštanjem signala kroz  Open IPTV.

ZELENA PANORAMA